Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-28@09:44:24 GMT

صدرنشینی پرسپولیس از بدشانسی‎های استقلال است

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۳۷۵۷

صدرنشینی پرسپولیس از بدشانسی‎های استقلال است

بازیکن اسبق استقلال گفت: در کل استقلال فصل بدی را سپری می‌کند. شما به شهرآورد‌ها نگاه کنید. در همین چند شهرآورد آخر دو پنالتی از دست استقلال رفته! این را فقط می‌توان پای بدشانسی استقلال و خوش‌شانسی پرسپولیس گذاشت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

محسن یوسفی ، بازیکن اسبق استقلال درباره موضوع ادامه مسابقات لیگ برتر دقایقی با ما همکلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوضاع لیگ برتر نوزدهم و تعطیلی مسابقات را چطور ارزیابی می‌کنید؟

محسن یوسفی گفت:

به‌طور کلی لیگ امسال از نظر کیفی در سطح پایین‌تری نسبت به فصول قبل برگزار شد. البته دو، سه تیم شرایط خوبی داشتند. در پایین جدول شاهین بوشهر فصل را بد شروع کرد، اما با تغییراتی که در روال کارش داد، تنور مسابقات در پایین جدول را داغ کرد. میانه جدولی‌ها هم که اغلب دوست دارند فقط در لیگ برتر باشند، کارشان را مثل همیشه انجام می‌دهند، اما در صدر جدول ۴، ۵ تیم پرسپولیس، استقلال، سپاهان، تراکتور و فولاد جزو مدعیان بودند که البته با بروز یکسری اتفاقات پرسپولیس توانست فاصله اش را با سایرین زیاد کند.

چه اتفاقاتی؟

محسن یوسفی گفت:

یکی از مهمترین اتفاقات زلزله‌های ۸ ریشتری بود که در باشگاه استقلال رخ داد. اول فصل بیش از ۲ جین بازیکن از این تیم رفتند، بعد استراماچونی آمد و آن نتایج عالی را گرفت که من معتقدم اگر او نمی‌رفت، حالا جای استقلال با پرسپولیس عوض شده و استقلال با ۱۰ امتیاز بیش از رقبا در صدر قرار داشت، اما گاهی شانس با استقلال همراه نیست.

یعنی استقلال با بدشانسی امتیاز از دست داد؟

محسن یوسفی گفت:

در کل استقلال فصل بدی را سپری می‌کند. شما به شهرآورد‌ها نگاه کنید. در همین چند شهرآورد آخر دو پنالتی از دست استقلال رفته! این را فقط می‌توان پای بدشانسی استقلال و خوش‌شانسی پرسپولیس گذاشت. جدا از این، مشکلات دیگری هم در بخش مدیریتی بود که مجموع همه این‌ها باعث شد استقلال در ۶، ۷ بازی نتیجه لازم را نگیرد. هواداران استقلال الان چند سال است منتظر جام هستند که اگر استرا نمی‌رفت، این فصل جام متعلق به استقلال بود.

فکر می‌کنید درست است که پرسپولیس با ۱۰ امتیاز اختلاف به عنوان قهرمان اعلام و لیگ در نهایت تعطیل شود؟

محسن یوسفی گفت:

این اصلاً منصفانه نیست! یادم هست در دوره‌ای که آقای پرویز مظلومی سرمربی استقلال بود، ما صدر جدول بودیم. با سپاهان ۱۲ امتیاز اختلاف داشتیم و با تیم دوم ۹ امتیاز، اما در هفته‌های پایانی اینقدر بد نتیجه گرفتیم که هم قهرمانی را دادیم، هم نایب‌قهرمانی را. به هیچ‌وجه نمی‌توان زودتر درباره قهرمان لیگ نظر داد.

پیشنهاد خود شما چیست؟

محسن یوسفی گفت:

برخی پیشنهاد کردند لیگ به همین شکل نیمه‌کاره رها شود و فصل بعد با اضافه شدن دو تیم برتر دسته یک، با ۱۸ تیم برگزار گردد، اما در پایان به جای دو تیم، چهار تیم سقوط کنند. به نظر من این شکل کار معقول‌تر به نظر می‌رسد.

پس امیدی به ادامه لیگ ندارید؟

محسن یوسفی گفت:

تیم‌هایی که می‌خواهند وارد مسابقات شوند، حداقل به سه هفته بدنسازی نیاز دارند. بعد مسابقات ۴۵ روز به طول می‌انجامد. تازه پس از آن باید یک فرصت نقل و انتقالات را هم به تیم‌ها داد. با این شرایط و این همه فشردگی، جام‌حذفی و لیگ قهرمانان آسیا هم هست. نمی‌دانم وضعیت به چه ترتیب می‌شود، اما این را مطمئنم که قهرمانی بدون مسابقه، اجحاف در حق دیگران است.

خبرورزشی

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پرسپولیس استقلال استقلال پرسپولیس محسن یوسفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۳۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی صبح یکشنبه در نشست تخصصی به مناسبت هفته زمین پاک در دانشگاه اراک با اشاره به مدیریت پسماندها اضافه کرد: در ایران، قانون مدیریت جامع پسماند ایجاد و آئین نامه اجرایی برای آن تصویب شده و از دهه ۸۰ تاکنون به اجرا درآمده و باید اذعان کرد مدیریتی که در این عرصه انجام می‌شود نیازمند بازنگری است و باید مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: متأسفانه جهش‌های مدنظر در راستای حل مشکلات زیست محیطی اتفاق نیفتاده و امیدواریم در این خصوص اتفاقات جدید در استان صورت پذیرد.

یوسفی تاکید کرد: سازمان مردم نهادی تحت عنوان حافظان طبیعت و محیط زیست در شهرستانهای ساوه و زرندیه، از پسماندهای قابل بازیافت از پوست میوه‌ها، سبزی‌ها وصیفی جات تحت عنوان خشکاله برای مصرف دام درست می‌کنند و داوطلبانه به دامداری‌ها تحویل می‌دهند.

وی افزود: این خشکاله‌ها حدود ۷۰ درصد وزن پسماندهای خانگی است و به جای تولید شیرابه و هزینه‌های حمل و نقل و دفن به عنوان علوفه مورد نیاز دام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در طول شبانه روز ۷ و نیم تن پسماند عفونی در استان تولید می‌شود که باید پس از طی یک مرحله اتوکلاو در سایت‌های ویژه دفن شوند که اقدامات در این راستا در سطح استان در شهرستان‌های ساوه و اراک در حال انجام است.

وی با اشاره به پسماند صنعتی معمولی و ویژه گفت: پسماند صنعتی ویژه حدود یک میلیون تن سالانه در استان تولید می‌شود که یک سایت در این خصوص از دهه ۹۰ در ساوه ایجاد شده که کم و بیش در حال فعالیت است.

وی در ادامه یکی از اقدامات جدی در دانشگاه‌ها را ارائه راهکار برای پساب‌های تولید صنایع و صنایع ویژه و همچنین پساب‌های کشاورزی برشمرد.

یوسفی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۲، در قالب پویش ملی مسیر سبز- ایران پاک، پاکسازی محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان با بکارگیری اقشار آسیب دیده و حمایت افراد خیر و شرکت‌های صنعتی صورت گرفته است؛ که در این پویش تاکنون ۴۰ تن زباله در قالب ۱۰ هزار پاکت جمع آوری شده است.

وی بر تحقیق علمی و فرهنگ سازی خطاب به دانشجویان تاکید کرد و گفت: هر اقدام زیستی محیطی نیازمند ۲ اهرم قانون و فرهنگ سازی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: آموزش مدیریت پسماند در مدارس، روش‌های مدیریتی پسماند عفونی برای منشی مطب‌ها، مدیریت پسماند صنعتی و ویژه برای صنایع و آموزش مدیریت پسماندهای عادی برای شهرداران و دهیاران از جمله مواردی است که در حوزه آموزش و فرهنگ سازی باید مورد نظر قرار گیرد.

یوسفی با بیان اینکه بیش از هزار لیتر در ثانیه در استان پساب صنعتی وجود دارد که قابلیت بازچرخانی دارند که برای این نیز باید راهکار لازم ارائه و پیاده سازی شود.

کد خبر 6090585

دیگر خبرها

  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • آخر بدشانسی: دومین تلفات بایرن برای بازی با رئال
  • پایان صدرنشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • سپاهان ستاره‌اش را دوباره به خدمت گرفت!
  • استقلال و پرسپولیس چه دارایی‌هایی دارند؟
  • حمایت مردان آهنین از آلومینیوم مقابل پرسپولیس
  • مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کجا برای دوتیم خرج می‌کنند؟
  • فیلم/ استقلال و پرسپولیس چقدر دارایی دارند؟
  • ترافیک سنگین در محور چالوس/بارش باران در برخی محورهای ۳ استان
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»